De kachel op maat van uw wensen

Als u een unieke NunnaUuni-kachel wilt, neem dan contact op met onze maatwerkservice. Onze maatwerkexperts spelen in op uw meest specifieke behoeften en voorkeuren en ontwerpen en realiseren indien nodig met meerdere materialen indrukwekkende kachels. Ons maatwerkteam kan ook de buitenkant van de meeste vooraf ontworpen modellen aanpassen aan uw specifieke behoeften en voorkeuren. Vertel ons wat u wilt, en onze designers ontwerpen samen met u de kachel die perfect bij uw huis en interieur past!

Zelfs bij op maat gemaakte producten staan we op één ding: dat het hart van de haard, de verbrandingskamer, gemaakt is van Mammutti-speksteen dat warmte opslaat. Op die manier willen wij garanderen dat de unieke kachel die u aanschaft nog meerdere generaties lang comfort biedt.

Hier vindt u enkele voorbeelden van kachels die wij voor verschillende klanten hebben ontworpen en geplaatst.

Custom fireplace Rankki
De elegante NunnaUuni-speksteenkachel met een ruwe stenen oppervlak werd ontworpen voor een vakantiewoning in het rotsachtige archipellandschap van Rankki, een voormalig militair eiland voor de kust van Kotka in het zuidoosten van Finland. Naast aandacht voor het milieu en zelfvoorziening was het doel bij het ontwerp van de kachel om het gevoel van het omringende ruige archipellandschap in het huis te recreëren. Over de hele lengte van de muur lijkt de kachel met bakoven rechtstreeks uit een kustklif te rijzen. De kachel was te zien in het tv-programma ‘Design by Lauri’.
Custommade fireplace Kuustonen 2
De prachtige haard op de foto is gemaakt in het kader van het Finse tv-programma ‘Design by Lauri’ voor een prachtige tweede verblijf in Mäntyharju, in de Finse regio Zuid-Savonië. Het spekstenen oppervlak is verduisterd. In de aangename warmte van een echte speksteenkachel kunt u naast een knisperende haard ook het prachtige landschap bewonderen.
NunnaUunin Hestia Solo takkaleivinuuni on räätälöity asiakkaan toiveiden mukaisesti koon ja ulkonäön osalta.
In de kustwoning van de familie Salminen, dat in 2016 werd opgeleverd, zijn de grootte en afwerking van de Hestia Solo-kachel met bakruimte aangepast volgens de wensen van de klant. De familie koos voor spekstenen hoeken en wit sierglas voor de open haard.
Tunnelimallinen takkaleivinuuni Hestia Solo on loistava tilanjakaja, joka luo tunnelmaa sekä olohuoneessa että keittiön puolella.
Het tunnelmodel van de Hestia Solo-kachel met bakruimte is een uitstekende ruimteverdeler die zowel in de woonkamer als in de keuken een comfortabele sfeer creëert. De getoonde kachel bevindt zich in de woning van Heikius Hus, dat werd gebouwd voor de Finse woonbeurs in Seinäjoki.
NunnaUunin vuolukivitakka on tehty mittatilauksesta asiakkaan toiveiden mukaan kauniiksi tilanjakajaksi moderniin kotiin.
Deze gestroomlijnde kachel is gebaseerd op een tunnelmodel van Joya, waarvan het onderste deel is bekleed met wit glas. De kachel dient als een mooie ruimteverdeler in de moderne woning: het levendige vuur is zowel vanuit de woonkamer als vanuit de keuken te zien. De speksteenkachel geeft gelijkmatig en langdurig warmte af met een aangenaam vermogen, waardoor hij geschikt is voor energiezuinige woningen.
De kachel is gemaakt van massieve ruwe steen volgens de wensen van de klant. Het levendige oppervlak van de steen inspireerde de eigenaars tot de naam ‘Pielisen Aallokko’ (De golven van het Pielinenmeer).

Het NunnaUuni-kachelassortiment omvat naast kachels met warmteopslag van uitsluitend speksteen en Gourmet-kachels ook lichtere Calor-injectiekachels met warmteopslag en licht opgebouwde Deko-kachels. Bekijk het assortiment

Op zoek naar een unieke kachel op maat? Vraag dan aan onze expert om contact op te nemen.

Vind uw dichtstbijzijnde dealer en installatiedienst

Wilt u het NunnaUuni-assortiment van dichtbij verkennen? Hebt u hulp nodig met de installatie? Hier vindt u de dichtstbijzijnde dealer en installatiebedrijf.

Vind uw dichtstbijzijnde dealer en installatiedienst

Vragen over de producten?

Hebt u vragen over onze producten? Onze experts beantwoorden graag al uw vragen.

Neem contact met ons op