Aangename warmte met een kachel

De kachels en lichtgewicht kachels van het Deko-assortiment zijn ontworpen om de sfeer van echt vuur en schone warmte te bieden voor een ruimte die het gewicht of de grootte van de kachel met warmteopslag niet kan herbergen. De Deko Due-kachel met warmteopslag is perfect voor uw vakantiehuis. De Deko produceert snel warmte en past gemakkelijk in een kleine ruimte. De dubbele speksteenstructuur geeft warmte lang nadat het vuur is gedoofd. De Deko Uno is een convectiekachel die de lucht in de kamer efficiënt verwarmt. Hij komt perfect tot zijn recht als decoratieve haard, waarbij genieten van de sfeer van het vuur het belangrijkst is.

Uniek warmtecomfort in zijn maat

In de Deko 2 Due-kachel branden de houtblokken met een kalme vlam, waardoor hij een uitstekende keuze is om ontspannen van het vuur te genieten. Deko komt tot zijn recht als sfeerbrenger en nachtelijke verwarming. De Deko Due-warmteopslagkachel is een lichtgewicht kachel die geen massieve fundering nodig heeft. De Deko-lichtgewichtkachel brengt warmte tijdens stormachtige nachten zonder stroom en kan worden gebruikt als extra warmtebron.

The Deko Due stove – creates atmosphere larger than its size.
De Deko Due-kachel – brengt meer sfeer dan hij groot is.

Snelle warmte van een convectiehaard

De grote hoekdeur van de Deko 7 Uno-kachel brengt het vuur mooi in beeld. De Deko Uno is een interieurhaard die gebruik maakt van de convectiemethode. Gewoonlijk geven convectiekachels bij houtverbranding snel al hun warmte af aan de lucht in de kamer, waardoor de warmte snel verdwijnt zodra het vuur dooft. Een convectiehaard is dus een geschikte keuze wanneer u de sfeer van de open haard en effectieve convectiewarmte bij houtverbranding wenst, zonder nood aan langdurige warmte. De Deko Uno van NunnaUuni is bekleed met natuurlijk Mammutti-speksteen, dat een deel van de door de kachel gegenereerde warmte opslaat en de warmte in evenwicht brengt voor een aangenamere ervaring.

The large door on the Deko Uno stove helps present the fire in an attractive way
De Deko Uno is een decoratieve kachel met een grote deur om het vuur op een aantrekkelijke manier te presenteren.

Speksteenkachel met dubbele schaal

De dubbele Mammutti-speksteenstructuur van de Deko 2 Due zorgt voor een aangenaam, aanhoudend gevoel van warmte. De zorgvuldig geselecteerde Mammutti-speksteen geleidt de warmte snel langs de talkleien en langzamer tegen de leien. De dubbele schaalstructuur van de Deko Due maakt gebruik van deze relatie tussen warmtegeleiding en steenoriëntatie.

In tegenstelling tot een speksteenstructuur met één laag, brengt de dubbele schaalstructuur de scherpe hitte van de kachel in evenwicht. Hierdoor geeft de kachel een aangename warmte.

The Deko stove’s double shell soapstone structure balances the sharp heat of the stove.

Oppervlaktetemperaturen

The soapstone double shell of the Deko 2 Due ensures steady warmth and retains the warm feeling for up to 12 hours after the fire goes out.
De dubbele speksteenschaal van de Deko 2 Due geeft constante warmte af en houdt het warme gevoel tot 12 uur na het doven van het vuur vast.
A steel-surfaced stove and a single-layer soapstone structure quickly provide warmth.
Een stalen kachel en een eenlaagse speksteenstructuur geven snel warmte.

Schone verwarming in de verbrandingstest

De Deko-kachels hebben schone resultaten behaald in de verbrandingsgastest EN 13240 voor kachels.

De schoorsteentemperaturen van de kachel worden op een veilig niveau gehouden met een gecontroleerde brandintensiteit en kalme vlammen.

Vind uw dichtstbijzijnde dealer en installatiedienst

Wilt u het NunnaUuni-assortiment van dichtbij verkennen? Hebt u hulp nodig met de installatie? Hier vindt u de dichtstbijzijnde dealer en installatiebedrijf.

Vind uw dichtstbijzijnde dealer en installatiedienst

Vragen over de producten?

Hebt u vragen over onze producten? Onze experts beantwoorden graag al uw vragen.

Neem contact met ons op