Een interieur met meer warmte en sfeer

Een interieurdesign is een kachel een bron van warmte en sfeer.
NunnaUuni helpt u te genieten van de gezellige sfeer en de zachte warmte van echt vuur. Een prachtige en zeer aanpasbare NunnaUuni uit Finland is een uitstekende bron van sfeer en warmte voor uw woning of vakantiehuis – naast een muur, in een hoek, of misschien als ruimteverdeler.

Een stijlvolle haard kan tientallen jaren plezier brengen. Kies daarom voor Finse kwaliteit en ongeëvenaard warmtegenot in uw interieur!

De kachel heeft een grote impact op de hele woning

De kachel wordt niet langer in een aparte ruimte geplaatst, maar is het kroonstuk van uw woonkamer of open keukeninrichting. Onze kachels zijn designmeesterwerken, met gebruik van echte natuursteen en natuurlijk, tijdloos design!

De verschillende opties voor het oppervlak en het uitzicht en de harmonische speksteenoppervlakken van NunnaUuni-kachels en bakovens bieden talloze mogelijkheden voor verschillende interieurstijlen.

Geeft u de voorkeur aan een echt natuurstenen oppervlak, of past een lichte of donkere haard beter bij uw interieur? De NunnaUuni-speksteenkachels kunnen ook worden bekleed met matte keramische tegels. Onze kachels kunnen zelfs worden verhoogd, uitgebreid of aangepast met een verscheidenheid aan uitbreidingen!

Een NunnaUuni-kachel zorgt geeft aangename warmte, zowel wanneer het vuur brandt als lang nadat het is gedoofd. NunnaUuni wentelt uw woning in een unieke warme omhelzing, die u nooit meer wilt opgeven!

Täydellisesti sisustukseen sopiva takka on toteutettu mittatilauksena.

De stijltool van NunnaUuni helpt bij het plannen van uw interieurdesign en het kiezen van een kachel.

Gebruik de NunnaUuni-stijltool om te testen hoe verschillende kachels eruitzien in verschillende interieurstijlen. U kunt zowel het model van de kachel als de achtergrond veranderen.

Probeer de stijltool van NunnaUuni

Met een NunnaUuni-kachel krijgt uw huis een fantastisch middelpunt in het interieur, samen met de sfeer en het comfort van warmte.

Het donkere keramische oppervlak van NunnaUuni tegen een lichte achtergrond accentueert uw fornuis of fornuis met bakoven als moderne blikvanger in de kamer. Een lichte kachel op een lichte achtergrond zorgt voor een harmonieuze en tijdloze sfeer in elke ruimte. De harmonieuze en tijdloze speksteen is goed te combineren met verschillende interieurmaterialen en -kleuren.

Een kachel met een echt speksteen oppervlak werkt samen met andere natuurlijke materialen en is goed te combineren met bijvoorbeeld een boho-stijl interieur. NunnaUuni is ook de keuze van de Scandinavische interieurontwerper die houdt van strakke lijnen en lichte oppervlakken en tinten!

Of u uw kachel nu ziet als een groot en opvallend element of als een kleinere interieuroplossing, in ons assortiment vindt u een enorme en zeker de kachel die u zoekt. Vindt u niets van uw gading, dan kunt u een geheel op maat gemaakte kachel met warmteopslag of bakoven bestellen, waarmee u van uw kachel een geheel eigen, milieuvriendelijke sierhaard maakt.

Een kachel voor je interieur en stijl

Het NunnaUuni-kachelassortiment biedt kachelframes die geschikt zijn voor verschillende ruimtes en locaties, met verschillende ontwerpkeuzes!

Ontwerp van de afwerking van een NunnaUuni-kachel

We bieden een breed scala aan oppervlakte-opties voor onze kachels. De hoeken, bodem en deksel van het NunnaUuni fornuis en bakoven zijn verstelbaar. Droomt u van een witte, zwarte of grijze kachel? Naast het tijdloze en natuurlijk grijze speksteenoppervlak biedt ons assortiment u de mogelijkheid om uw kachel te bekleden met bijvoorbeeld zwarte of witte keramische tegels.

Vraag uw dealer naar de gerealiseerde ontwerpmogelijkheden voor fornuizen en bakovens.

Laat u betoveren door de prachtige vlammen

De vlam van Golden Fire is hypnotiserend en je kunt uren naar de vlammen staren in de aangename warmte van NunnaUuni. De unieke schone verbranding is ook nog eens goed voor het milieu. Dit maakt NunnaUuni ook een uitstekende keuze voor dichtbevolkte gebieden.

Een warmteopslagkachel van NunnaUuni is een veilige en betoverende vlam waar u zonder warmte van kunt genieten.

De kachel heeft gesloten dubbele glazen deuren met strakke lijnen, waardoor de warmte van de vlammen van de verbrandingskamer langzaam de ruimte in wordt gestraald. Je kunt genieten van je tijd voor de kachel, je goed voelen in zijn warme omhelzing.

Schone verbranding en langdurig aangename, milde warmte zijn de grote troeven van NunnaUuni. De kachels van NunnaUuni zijn gemaakt van echt natuurlijke materialen en gaan lang, zelfs zeker jaren mee.

NunnaUuni-kachels zijn ook kindvriendelijk, omdat de nabijheid van de kachels niet gelijktijdig opwarmt en de dubbele glazen deuren van de haard niet zo heet worden als een normale enkele glazen deur. Laat het echter aan uw kinderen over wanneer u de kachel of open haard gebruikt!

De prachtige kachel op de foto werd geïnstalleerd in een mooi tweede verblijf in Mäntyharju, Finland.
De prachtige kachel op de foto werd geïnstalleerd in een mooi tweede verblijf in Mäntyharju, Finland. Het spekstenen oppervlak van de kachel is verduisterd.

De haard van uw dromen, op maat gemaakt

Wilt u een unieke NunnaUuni-kachel? Neem dan contact op met een expert via onze maatwerkservice.

Op maat gemaakte opties omvatten spectaculaire kachelconfiguraties, combinaties van verschillende materialen – uniek maatwerk dat perfect past bij de ruimte in uw woning of vakantiehuis. Bovendien kan het design van de kachels uit ons reguliere assortiment worden aangepast aan uw wensen.

Vertel ons wat u wilt, en onze designers ontwerpen samen met u de kachel die perfect bij uw woning en interieur past!

De aankoop van een nieuwe NunnaUuni-kachel is altijd goed voor het milieu

Verwarming met hernieuwbare energie is alijd een betere keuze dan fossiele energiebronnen. Gouden Vuur helpt schadelijke PAK’s te verminderen en de impact op het milieu van houtverwarming is kleiner dan die van een ouderwetse open haard. Een Mammutti-speksteenhaard slaat de warmte efficiënt op en geeft ze gelijkmatig af, waardoor de verwarming langer aanhoudt. Minder vaak verwarmen betekent ook minder uitstoot van deeltjes!

Alle NunnaUuni-kachels met warmteopslag zijn uitgerust met het bekroonde Gouden Vuur-rooster in plaats van een traditioneel haardrooster. Deze gepatenteerde Gouden Vuur-verbrandingsmethode minimaliseert de uitstoot van houtverbranding en voldoet aan de EcoDesign 2022-emissiegrenswaarden die door de EU zijn bepaald.

Een goed gekozen kachel geeft uw woning sfeer en warmte met een minimale belasting van het milieu.

Een aantal van onze populairste kachels in ons gamma

NunnaUuni – Warmte brengt comfort in elke woning

Een kachel met warmteopslag om een woning of vakantiehuis te verwarmen

Een kachel met warmteopslag om een woning of vakantiehuis te verwarmen

Met een NunnaUuni-kachel kunt u hernieuwbaar hout gemakkelijk gebruiken voor de verwarming van uw woning. Een kachel die uitsluitend met speksteen is gemaakt, brengt met één korte verwarmingsperiode meer dan een dag aangename warmte.

Als verwarming

Schone verbranding – hout verbranden met zo goed als geen uitstoot

Schone verbranding – hout verbranden met zo goed als geen uitstoot

NunnaUuni-kachels verbranden hout op een schone manier. U kunt uw woning verwarmen met een kleine hoeveelheid hout, zonder het milieu te belasten. De Gouden Vuur-houtgasverbrandingsmethode verminderde de uitstoot van deeltjes tot een tiende van het oorspronkelijke volume.

Bescherm het milieu

Geniet van de warmte en bakfuncties van de bakoven

Geniet van de warmte en bakfuncties van de bakoven

Maak uw dagelijks leven gemakkelijker door op hetzelfde moment te verwarmen en heerlijk eten klaar te maken. NunnaUuni is een genot voor alle zintuigen: de geur van ovengerechten en gebak, de warmte van het vuur en de dans van de vlammen.

Om te koken

Vind uw dichtstbijzijnde dealer en installatiedienst

Wilt u het NunnaUuni-assortiment van dichtbij verkennen? Hebt u hulp nodig met de installatie? Hier vindt u de dichtstbijzijnde dealer en installatiebedrijf.

Vind uw dichtstbijzijnde dealer en installatiedienst

Vragen over de producten?

Hebt u vragen over onze producten? Onze experts beantwoorden graag al uw vragen.

Neem contact met ons op